Klanten aan het woord

Angela Brans-Broeren, werkzaam als teamleider in de apotheek van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal, vertelt over haar ervaring met de e-learning coronavaccins. Die beoordeelde ze met een 7,5.

Uit eigen interesse

"Zodra de e-learning online beschikbaar kwam, heb ik de cursus direct thuis gevolgd. Uit eigen interesse. Ook van andere collega’s werd verwacht dat zij de e-learning zouden volgen.

Ik vond de e-learning een prettige manier van leren en liep vrij snel door de stof heen. Het is een flexibele vorm, omdat je zelf kunt bepalen wanneer je de cursus wilt volgen. Ook kwam de inhoud overeen met mijn verwachtingen en waren alle onderwerpen binnen de e-learning relevant. De opbouw van de e-learning was goed: logisch ingedeeld, een fijne en logische structuur. Ik heb bepaalde punten uit de cursus niet in de praktijk kunnen toepassen, omdat ik zelf niet bezig ben met vaccineren. Dit geldt wel voor mijn andere collega’s. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor het voorbereiden van de vaccinaties.

Aanbeveling voor anderen

De e-learning zou ik zeker aanbevelen bij anderen: heb je vragen over coronavaccins, doorloop de e-learning! De cursus beoordeel ik daarom tussen de 7 en 8. Er zijn natuurlijk altijd wel zaken voor verbetering vatbaar."

Gratis onafhankelijke e-learningcursus over coronavaccins

Ook geïnteresseerd in de e-learning coronavaccins? Volg onze korte actuele en ongeaccrediteerde e-learningcursus voor zorgmedewerkers om je zelf een mening te vormen over vaccineren.

Direct volgen? Log dan in op onze leeromgeving of maak een nieuw account aan. Na het inloggen staat de cursus voor je klaar. Wil je eerst meer informatie? Op onze website lees je alles over de e-learning coronavaccins.

Contact

Laatst gewijzigd op 15 maart 2021