E-learning

In het kort

Met deze e-learningcursus leren (thuis)zorgmedewerkers om de Medicatie Controle App met Elektronische Toedienregistratie van Boomerweb goed te gebruiken.

Voor wie

Verpleegkundigen, Verzorgenden, Wijkverpleegkundigen

In de sectoren

Thuiszorg, Gehandicaptenzorg, GGZ en RIBW, Verpleeghuis

Duur

1 uur

Kosten

€ 4,50 (vrij van BTW)

Wil je deze cursus samen met de cursus Elektronische Toedienregistratie bestellen? Klik dan hier voor een bestelling met combinatiekorting. 

Inhoud

Met deze cursus leer je hoe je de Medicatie Controle App met Elektronische Toedienregistratie van Boomerweb goed gebruikt. Je leert onder andere hoe je kunt inloggen, hoe je cliënten kunt toevoegen, hoe je medicatie kunt aftekenen. Ook leer je hoe je kunt werken als je geen internetverbinding hebt en hoe je een dubbele controle uitvoert. De cursus is interactief, zodat je spelenderwijs leert hoe de app werkt.

Resultaat

Na afronding van deze cursus kun je de Medicatie Controle App met Elektronische Toedienregistratie van Boomerweb goed gebruiken. Dat helpt om de medicatieveiligheid voor je cliënten nog verder te verbeteren.  

Bijzonderheden

Deze cursus gaat specifiek in op het werken met de Medicatie Controle App met Elektronische Toedienregistratie van Boomerweb. De cursus gaat niet in op de achtergronden en algemene aandachtspunten van het werken met ETDR.

Wil je daar meer over weten? De e-learningcursus Elektronische Toedienregistratie gaat er dieper op in. 

Wil je beide cursussen bestellen? Klik dan hier voor een bestelling met combinatiekorting. 

Contact

Laatst gewijzigd op 11 januari 2021