FTO-werkmateriaal

In het kort

FTO-module en presentatie voor een FTO over geneesmiddelen en milieu (waaronder effecten van geneesmiddelresten in het oppervlaktewater en het omgaan met geneesmiddelafval)

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

Gratis

Inhoud

De FTO-module Geneesmiddelen en milieu bevat een interactieve kennistoets. Wilt u hiervan gebruik maken? Ga dan hier naar de kennistoets in Kahoot. Kies de Classicvariant. Daarna verschijnt een code (game pin) die deelnemers nodig hebben om in te loggen. Deelnemers kunnen inloggen via een smartphone of tablet op www.kahoot.it. Als iedereen ingelogd is, start u de quiz.

LET OP: Kahoot slaat automatisch de nicknames en de resultaten van de quiz op in het Kahoot-account van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik. Kahoot gebruikt deze gegevens voor het verbeteren van haar services. Zie voor meer informatie: kahoot.com/privacy-policy. Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik gebruikt de resultaten van de quiz alleen voor het beoordelen van de kwaliteit van de quiz en deelt deze gegevens niet met derden. 

Contact

Downloads

Module Geneesmiddelen en milieu
Download
FTO-module over geneesmiddelen en het milieu, met aandacht voor de effecten van geneesmiddelresten in het oppervlaktewater, het omgaan met geneesmiddelafval en de rol van huisartsen en apothekers daarbij
Presentatie Geneesmiddelen en milieu
Download
Presentatie behorende bij de FTO-module Geneesmiddelen en milieu

Laatst gewijzigd op 4 februari 2022