Informatiepagina

In het kort

Hoe kan ik een of meerdere cursussen bestellen?

Om e-learningcursussen van het IVM te kunnen bestellen heb je een account nodig op deze site. Heb je al een account? Dan log je hier in. Heb je nog geen account? Dan maak je dat  hier aan. Daarna kun jede e-learningcursus(sen) selecteren die je wil bestellen. Nadat bij ons de betaling verwerkt is, ontvang je een leveringsmail met informatie over de vouchercode(s) en instructie hoe je ze kunt activeren. 

Wil je grote aantallen cursussen bestellen? Voor je LMS of met vouchers? Stuur dan een bericht naar nascholing@medicijngebruik.nl en we nemen contact met je op.

Voor anderen bestellen

Tijdens het bestellen kunt u een Organisatie/naam en Afdeling/locatie invullen. Deze gegevens worden gebruikt voor een voucher0verzicht, zodat u per afdeling/locatie een eigen voucherrapport heeft. Wilt u meer dan 50 vouchers bestellen, neem dan contact met ons op voor een toelichting.

Wij kunnen ook combivouchers leveren: aan 1 voucher zijn 2 of meer cursussen gekoppeld. Een cursist hoeft dan maar 1 vouchercode in te voeren om die cursussen aan het account te koppelen. Wilt u combivouchers bestellen laat u dat weten via nascholing@medicijngebruik.nl, dan plaatsen wij de bestelling voor u.

Contact