FTO-werkmateriaal

In het kort

FTO-werkvormen voor een FTO over COVID-19 in de eerste lijn.

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

Gratis

Deze werkmaterialen passen we doorlopend aan op basis van nieuwe relevante ontwikkelingen en herzieningen van richtlijnen. Bekijk ook de tweewekelijkse afleveringen van het coronanieuws. Hierin praten we u bij over de laatste stand van zaken rondom geneesmiddelen, vaccins en het coronavirus. U kunt alle afleveringen van het coronanieuws hier vinden. 

Contact

Behandeling in eerste en tweede lijn

Medicatie en supplementen

Deze kennistoets is ook interactief beschikbaar. Wilt u hiervan gebruik maken? Ga dan hier naar de kennistoets in Kahoot. Kies Doorgaan als gast en de Klassieke modus. Daarna verschijnt een code (game pin) die deelnemers nodig hebben om in te loggen. Deelnemers kunnen inloggen via een smartphone of tablet op www.kahoot.it. Als iedereen ingelogd is, start u de quiz.

LET OP: Kahoot slaat automatisch de nicknames en de resultaten van de quiz op in het Kahoot-account van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik. Kahoot gebruikt deze gegevens voor het verbeteren van haar services. Zie voor meer informatie: kahoot.com/privacy-policy. Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik gebruikt de resultaten van de quiz alleen voor het beoordelen van de kwaliteit van de quiz en deelt deze gegevens niet met derden. 

Omgaan met afwijkende standpunten

Laatst gewijzigd op 29 april 2022

Gerelateerd aan COVID-19

Informatiepagina