FTO-werkmateriaal

In het kort

FTO-module en presentatie voor een FTO over urine-incontinentie en incontinentiematerialen

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

Gratis

Inhoud

De FTO-module Urine-incontinentie bevat een interactieve kennistoets. Wilt u hiervan gebruik maken? Ga dan hier naar de kennistoets in Kahoot. Kies de Classicvariant. Daarna verschijnt een code (game pin) die deelnemers nodig hebben om in te loggen. Deelnemers kunnen inloggen via een smartphone of tablet op www.kahoot.it. Als iedereen ingelogd is, start u de quiz.

LET OP: Kahoot slaat automatisch de nicknames en de resultaten van de quiz op in het Kahoot-account van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik. Kahoot gebruikt deze gegevens voor het verbeteren van haar services. Zie voor meer informatie: kahoot.com/privacy-policy. Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik gebruikt de resultaten van de quiz alleen voor het beoordelen van de kwaliteit van de quiz en deelt deze gegevens niet met derden. 

Contact

Downloads

Module Urine-incontinentie
Download
FTO-module over het niet-medicamenteuze en medicamenteuze beleid bij mannen en vrouwen met urine-incontinentie, gebaseerd op de NHG-Standaarden Mictieklachten bij mannen (2013) en Incontinentie voor urine bij vrouwen (2015). Met tevens aandacht voor incontinentiematerialen. Met kennistoets ook als Kahoot (zie onder Inhoud)
Presentatie Urine-incontinentie
Download
Presentatie behorende bij de FTO-module Urine-incontinentie
PTK-hoofdstuk 24 Urinewegklachten
Download
Handleiding met een verdieping voor het werken met prescriptiegegevens bij urinewegklachten

Laatst gewijzigd op 8 mei 2020