FTO-werkmateriaal

In het kort

FTO-module en presentatie voor een FTO over geneesmiddelen en verkeersveiligheid.

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

Gratis

Deze FTO-module is ontwikkeld in samenwerking met de KNMP en mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Inhoud

De FTO-module Geneesmiddelen en verkeersveiligheid bevat een interactieve kennistoets. Wilt u hiervan gebruik maken? Ga dan hier naar de kennistoets in Kahoot. Kies de Classicvariant. Daarna verschijnt een code (game pin) die deelnemers nodig hebben om in te loggen. Deelnemers kunnen inloggen via een smartphone of tablet op www.kahoot.it. Als iedereen ingelogd is, start u de quiz.

LET OP: Kahoot slaat automatisch de nicknames en de resultaten van de quiz op in het Kahoot-account van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik. Kahoot gebruikt deze gegevens voor het verbeteren van haar services. Zie voor meer informatie: kahoot.com/privacy-policy. Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik gebruikt de resultaten van de quiz alleen voor het beoordelen van de kwaliteit van de quiz en deelt deze gegevens niet met derden.

Contact

Downloads

Module Geneesmiddelen en verkeersveiligheid
Download
FTO-module over geneesmiddelen en verkeersveiligheid, met aandacht voor de invloed van geneesmiddelen op de verkeersdeelname, de categorie├źn uit de contra-indicatie Verkeersdeelname en de voorlichting die huisartsen en apothekers hierover geven aan hun pati├źnten.
Presentatie Geneesmiddelen en verkeersveiligheid
Download
Presentatie behorende bij de FTO-module Geneesmiddelen en verkeersveiligheid

Laatst gewijzigd op 15 december 2020