FTO-werkmateriaal

In het kort

FTO-module en presentatie over geneesmiddelgebruik bij hitte

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

Gratis

De FTO-module Geneesmiddelgebruik bij hitte bevat een interactieve kennistoets. Wilt u hiervan gebruik maken? Ga dan hier naar de kennistoets in Kahoot. Kies de Classicvariant. Daarna verschijnt een code (game pin) die deelnemers nodig hebben om in te loggen. Deelnemers kunnen inloggen via een smartphone of tablet op www.kahoot.it. Als iedereen ingelogd is, start u de quiz.

LET OP: Kahoot slaat automatisch de nicknames en de resultaten van de quiz op in het Kahoot-account van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik. Kahoot gebruikt deze gegevens voor het verbeteren van haar services. Zie voor meer informatie: kahoot.com/privacy-policy. Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik gebruikt de resultaten van de quiz alleen voor het beoordelen van de kwaliteit van de quiz en deelt deze gegevens niet met derden. 

Contact

Downloads

Module Geneesmiddelgebruik bij hitte
Download
FTO-module over geneesmiddelgebruik bij hitte met aandacht voor de belangrijkste aandachtspunten uit het Nationaal hitteplan en geneesmiddelen die risicovol kunnen zijn bij gebruik tijdens aanhoudende hitte.
Presentatie Geneesmiddelgebruik bij hitte
Download
Presentatie behorende bij de FTO-module Geneesmiddelgebruik en hitte

Laatst gewijzigd op 22 juni 2020