FTO-werkmateriaal

In het kort

FTO-module, casuïstiek, presentatie en handleiding prescriptiecijfers voor een FTO over reumatoide artritis en jicht

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

Gratis

De FTO-module Reumatoïde artritis bevat een interactieve kennistoets. Wilt u hiervan gebruik maken? Ga dan hier naar de kennistoets in Kahoot. Kies de Classicvariant. Daarna verschijnt een code (game pin) die deelnemers nodig hebben om in te loggen. Deelnemers kunnen inloggen via een smartphone of tablet op www.kahoot.it. Als iedereen ingelogd is, start u de quiz.

LET OP: Kahoot slaat automatisch de nicknames en de resultaten van de quiz op in het Kahoot-account van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik. Kahoot gebruikt deze gegevens voor het verbeteren van haar services. Zie voor meer informatie: kahoot.com/privacy-policy. Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik gebruikt de resultaten van de quiz alleen voor het beoordelen van de kwaliteit van de quiz en deelt deze gegevens niet met derden. 

Contact

Downloads

FTO-module Reumatische aandoeningen
Download
FTO-module over reumatoïde artritis, gebaseerd op de NHG-standaard Artritis (2017). Met o.a. aandacht voor de belangrijkste aandachtspunten van het medicamenteuze beleid bij reumatoïde artritis, het herhaalbeleid van huisartsen bij methotrexaat en voorlichting. Met kennistoets ook als Kahoot (zie onder Inhoud).
Presentatie Reumatische aandoeningen
Download
Presentatie behorende bij de FTO-module Reumatoïde artritis
Casuistiek Jicht
Download
FTO-casuïstiek over acute en recidiverende jicht
PTK-hoofdstuk 10. Gewrichtsaandoeningen en NSAID's
Download
Handleiding met een verdieping voor het werken met prescriptiegegevens over gewrichtsaandoeningen en analgetica

Laatst gewijzigd op 6 april 2021