Bijeenkomst

In het kort

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we interactief actuele, praktische en beleidsmatige onderwerpen rondom medicijngebruik.

Voor wie

Beleidsmedewerkers, Co├Ârdinatoren opleidingen, Kwaliteitsfunctionarissen, Managers zorg

In de sectoren

Ouderenzorg, Thuiszorg, Gehandicaptenzorg, GGZ en RIBW, Verpleeghuis

Duur

10.30 - 16.00 uur, lunch is inbegrepen

Groepsgrootte

30

Kosten

€ 165,00 (vrij van BTW)

Beschikbare data

Er zijn momenteel geen data beschikbaar. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een bericht naar info@medicijngebruik.nl en om welke nascholing het gaat.

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we interactief actuele, praktische en beleidsmatige onderwerpen rondom medicijngebruik. Daarbij is ruim aandacht voor ‘hoe werkt dit in de praktijk?’ Vanzelfsprekend is er ook aandacht voor jouw - praktische - vragen rondom het medicatieproces.

Informatie

Het IVM organiseert sinds enige jaren met veel succes thematische bijeenkomsten waar veel ruimte is voor kennis vergaren, uitwisselen en contacten leggen met andere zorgorganisaties.

Tijdens de ochtend bespreken we met elkaar actuele thema’s rondom medicatieveiligheid waarover IVM veel vragen krijgt. 

Het gaat hier om inspireren en informeren van en met elkaar. Wilt u daarnaast met uw collega’s van zorginstellingen van gedachten wisselen over medicatieproces of scholing? Meldt u dan nu aan!

Natuurlijk praten we je - zoals je van ons gewend bent - bij over actuele zaken in de medicatieveiligheid. Daarbij is er ruim aandacht en tijd voor onderlinge uitwisseling. In de middag gaan we tijdens het gebruikelijke consultancy-uurtje aan de slag met je vragen, onduidelijkheden of knelpunten rondom het medicatieproces. Daarvoor kun je vooraf je vragen inleveren via g.yocarini@medicijngebruik.nl

Resultaat

Na de bijeenkomst heb je meer informatie over de besproken actuele thema’s in de medicatiezorg.

Aanmelden

Wil je ook mee praten? Meld jezelf dan aan voor deze workshop van het IVM. Er is plek voor ongeveer 30 personen, dus wees er snel bij!

Bijzonderheden

Inschrijving is voor maximaal 2 personen per organisatie. Tijdens deze workshop ontvang je een lunch.

Contact