Informatiepagina

Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) zoekt een

Financiële professional met groeipotentieel (32 uur per week)

Het IVM voert projecten uit voor de (semi)overheid, zorgverzekeraars en maatschappelijke fondsen. Daarnaast bieden we nascholing en e-learning voor veel verschillende zorgprofessionals en adviseren we zorginstellingen. Dat doen we vanuit een onafhankelijke positie, zonder winstoogmerk en op basis van onze expertise: inhoudelijke kennis over medicijnen vertalen naar de praktijk. Alle IVM-activiteiten dragen bij onze missie: beter, veiliger en doelmatiger gebruik van geneesmiddelen in Nederland.

 

De functie

Binnen IVM zorgt het team Financiën voor de financieel-administratieve verwerking van alle projectactiviteiten en voor de salaris-, pensioen- en personeelsadministratie. Door groei van de organisatie is het team op zoek naar een financiële professional die niet alleen verantwoordelijk is voor uitvoerende taken maar ook optreedt als vervanger van de manager financiën.

Je krijgt een breed en uitdagend takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor de crediteuren-, debiteuren, en bank/kas-administratie en beheert samen met de project-assistent de projectadministratie. Je ondersteunt de manager financiën bij de salaris-, pensioen- en personeelsadministratie, helpt mee bij het opstellen van begroting en jaarrekening en vervangt de manager financiën bij afwezigheid.

Wij vragen

 • Een HBO+ werk- en denkniveau
 • 1-3 jaar financieel-administratieve werkervaring, bij voorkeur ook ervaring met salaris- en personeelsadministratie
 • Kennis van Microsoft Office is vereist, ervaring met Visma.Net, Timetell en Nmbrs is een pre
 • Werkt zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd
 • Is gewend te werken in professionele omgevingen met hoge mate van complexiteit
 • Competenties:
 • Heeft helicopterview en scherp analytisch vermogen
 • Contactueel sterk, probleemoplossend, proactief
 • Ondernemende instelling, psitief en no-nonsens
 • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheid

Wij bieden

 • Een professionele werkomgeving
 • Een informele en collegiale werksfeer
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid om de werkzaamheden deels als telewerker uit te voeren

Aanstelling

Wij bieden een aanstelling van 32 uur per week voor een periode van 1 jaar, met vooruitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, minimaal € 2.623,34 en maximaal € 3.546,17 bruto per maand (schaal 8, op basis van een 36-urige werkweek) exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Je sollicitatie met curriculum vitae kun je tot 30 november 2021 sturen naar het Instituut Verantwoord Medicijngebruik, t.a.v. Connie Leliveld, manager financiën, info@ivm.nl.

Meer informatie

Onze adviseurs hebben een medische, farmaceutische of organisatieachtergrond. Samen met het management en de collega’s in ondersteunende functies vormen zij het IVM-team van zo’n 50 medewerkers. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de publieke omgeving (bijvoorbeeld ministeries). Vanuit het zorgveld zijn zorgprofessionals, zorginstellingen, opleidingscoördinatoren en beleidsmedewerkers onze klanten. Het IVM is een inclusieve organisatie en selecteert niet op waar je geboren bent, wat je gelooft, hoe je jezelf definieert, hoe oud je bent of van wie je houdt.

Meer informatie over het IVM vind je op onze website. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Connie Leliveld, manager financiën: 0888 800 430.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen we niet op prijs.

Contact

Laatst gewijzigd op 18 november 2021