Informatiepagina

Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) zoekt een

Adviseur met acquisitie-talent (28 à 36 uur per week)

Het IVM voert projecten uit voor de (semi)overheid, zorgverzekeraars en maatschappelijke fondsen. Daarnaast bieden we nascholing en e-learning voor veel verschillende zorgprofessionals en adviseren we zorginstellingen. Dat doen we vanuit een onafhankelijke positie, zonder winstoogmerk en op basis van onze expertise: inhoudelijke kennis over medicijnen vertalen naar de praktijk. Alle IVM-activiteiten dragen bij aan onze missie: beter, veiliger en doelmatiger gebruik van geneesmiddelen in Nederland.

De sector Medicatieveiligheid binnen IVM biedt een breed palet aan producten en diensten aan, zoals advisering bij de apotheekselectie, toetsen van het beschreven medicatiebeleid, uitvoeren van medicatieaudits en allerlei vormen van scholing. Daarmee ondersteunen we honderden kleine en grote organisaties in de langdurige zorg bij het verbeteren van de medicatieveiligheid. 

Ben jij de adviseur/acquisiteur die het team komt versterken, zodat we de komende jaren nog verder kunnen groeien? 

De functie

Als acquisiteur onderhoud je intensieve contacten met opleidings-, beleids- en kwaliteitscoördinatoren van organisaties in de langdurige zorg. Je hebt kennis van zaken en weet hoe medicatieveiligheid in de langdurige zorg in elkaar zit. Je denkt graag mee, zoekt de beste oplossing voor de klant en weet die om te zetten naar een opdracht voor IVM. Je vindt scoren leuk en je weet hoe je langdurige en goede relaties met klanten opbouwt. Je voelt je verwant met de maatschappelijke doelstelling van IVM en draagt die met verve uit.  

Je vindt het belangrijk om feeling te houden met je klanten. Dat kan bijvoorbeeld door nascholingen en workshops medicatieveiligheid te geven, e-learningcursussen te ontwikkelen, mee te werken op informatiestands tijdens congressen en/of als adviseur deel te nemen aan inhoudelijke projecten voor opdrachtgevers.  

Wij vragen

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en 3 – 5 jaar werkervaring in een farmaceutische richting of in een organisatie voor langdurige zorg. Je beschikt over overtuigingskracht, uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden en een goed ontwikkeld commercieel gevoel. Je bent creatief, ondernemend en flexibel. Je hebt ervaring met acquisitie en weet dat het soms maanden kan duren voor klanten een beslissing nemen. Je bent gewend te werken in een professionele omgeving met hoge mate van complexiteit en hebt ervaring met telewerken.

Wij bieden

  • Een geweldige baan voor iemand die wil verkopen vanuit inhoudelijke bevlogenheid 
  • Een dynamische, professionele werkomgeving  
  • Een informele en collegiale werksfeer  
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken

Aanstelling

We bieden je een aanstelling van 28 – 36 uur per week voor een periode van 1 jaar, met vooruitzicht op een verlenging van de aanstelling. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, minimaal € 3.279,32 en maximaal € 5.039,- bruto per maand (schaal 11, op basis van een 36-urige werkweek) exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.  

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je sturen naar het Instituut Verantwoord Medicijngebruik, t.a.v. Monique Dirven, manager scholing en advies, info@ivm.nl.  

Meer informatie

Onze adviseurs hebben een medische, farmaceutische of organisatieachtergrond. Samen met het management en de collega’s in ondersteunende functies vormen zij het IVM-team van zo’n 50 medewerkers. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de publieke omgeving (bijvoorbeeld ministeries). Vanuit het zorgveld zijn zorgprofessionals, zorginstellingen, opleidingscoördinatoren en beleidsmedewerkers onze klanten. Het IVM is een inclusieve organisatie en selecteert niet op waar je geboren bent, wat je gelooft, hoe je jezelf definieert, hoe oud je bent of van wie je houdt. 

Meer informatie over het IVM vind je op onze website. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Monique Dirven, manager scholing en advies: 0888 800 400.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. 

Contact

Laatst gewijzigd op 25 oktober 2021