Nieuwsbrief IVM CURE: Opleidingen Medicatiebeoordeling & Update Medicatiebeoordeling | Biosimilars ziekenhuizen | Medicijnjournaal | Nieuw medicijn ertugliflozine | Factcheck Repatha® | En meer..
nascholing
Opleiding Medicatiebeoordeling: klinisch-farmaceutische analyse én afstemming met de patiënt en voorschrijver(s)
Een succesvolle medicatiebeoordeling bestaat uit veel onderdelen. Wil je leren uit welke stappen een medicatiebeoordeling bestaat en hoe je deze in de praktijk kunt toepassen? Tijdens deze nascholing leer je hoe je met de juiste kennis en vol zelfvertrouwen een medicatiebeoordeling kunt uitvoeren. De opleiding bestaat uit een serie e-learningcursussen van E-Wise en 2 dagen nascholing bij het IVM.
Aanmelden
nascholing
Na de opleiding Medicatiebeoordeling jouw kennis en vaardigheden verder versterken?
Voor apothekers en apotheekhoudende huisartsen is de Update Medicatiebeoordeling een zinvolle jaarlijkse versterking van de kennis en vaardigheden. Zo houd je de kwaliteit van medicatiebeoordelingen hoog. Jouw collega-apothekers waarderen deze dag met een 9,1. 
Aanmelden
Medicijnjournaal
Bekijk het nieuwste Medicijnjournaal
In dit Medicijnjournaal is onder andere aandacht voor kinderen met koorts op de huisartsenpost, farmacogenetica en de cardiovasculaire risico's van protonpompremmers.
Bekijken
nieuw-medicijn
Ertugliflozine (Steglatro®)
Heb je behoefte aan objectieve en onafhankelijke informatie over de nieuwe SGLT2-remmer ertugliflozine? Lees meer over o.a. de werkzaamheid, effectiviteit, veiligheid en kosten. 
Lees meer
factcheck
Repatha®, wanneer het lager moet
Lees de factcheck: wanneer is extra verlaging van het LDL (kosten)effectief?
Lees meer
biosimilars
Ziekenhuizen opgelet!
Het IVM helpt je bij beleid en implementatie van deze middelen. Wil je meer weten over het educatieve programma 'Biosimilars op Maat' voor ziekenhuizen en umc's? Bekijk dan deze korte video.
Bekijken
Poll
Wat is de beste ontwikkeling in de behandeling van DM2?
  • DPP4-remmers
  • GLP1-agonisten
  • SGLT2-remmers
Bekijken
Nieuws
Vacature Adviseur Marketingcommunicatie (24 à 32 uur per week)
Kom jij het IVM-team versterken? Bekijk de vacature!
Bekijken
masterclass
Binnenkort nieuw in ons aanbod: Masterclass FPZ in de digitale revolutie
Welke technologieën komen eraan? Wat merk je er in de apotheek van? Welke randvoorwaarden zijn essentieel voor implementatie? Welke ethische overwegingen horen in de design fase? En hoe kunnen digitale tools de kracht van de menselijke apotheker versterken? Theorie, praktijk, simulatie, scenariodenken en veel voorbeelden. Houd de website in de gaten!
' Wil je meer weten over het educatieve programma 'Biosimilars op Maat' voor Nederlandse ziekenhuizen en umc’s? Bekij… '
Volg ons op twitter
@medicijngebruik
www.medicijngebruik.nl
info@ivm.nl
T: 0888 800 400