Nieuws

Nieuwsbrief IVM, nummer 8

1 september 2017

De IVM nieuwsbrief nummer 8 staat online. De nieuwe rubriek ´de klant aan het woord´: De Florence Academie zit erbovenop en verwacht dat ook van haar opleidingspartners. Account manager Neltien Kreijger is er duidelijk over, ze houdt van snel schakelen en leveranciers die weten waar ze het over hebben. Ze is dan ook blij met het IVM als aanbieder van de e-learnings over medicatie.

Verder informatie over de laatste plekken voor de Kennislunch van 12 oktober, de e-learning 'Werken met de medicijnrol' voor praktijkondersteuners en apothekersassistenten en twee nascholingen: 'Medicatieproces, weet hoe je geeft' voor wijkverpleegkundigen en 'medicatiebeoordeling' voor apothekers.

Natuurlijk is er ook weer ruimte voor twee vaste rubrieken: Vraag&Antwoord en Trends in voorschrijfgedrag. Tenslotte ook aandacht voor een onderzoek van het IVM, waaruit blijkt dat instellingen verschillende werkwijzen hanteren als het gaat om het beheer en gebruik van opiaten.
 
Lees de hele nieuwsbrief hier.
 
Wilt u automatisch op de hoogte gesteld worden als er een nieuwe nieuwsbrief verschijnt? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief-update