FTO-beoordeling

In het kort

Functioneert je FTO-groep op niveau 3? Of heeft je groep geen geldige niveaubepaling? Dan vraag je hiermee een FTO-beoordeling aan over het kalenderjaar 2020. 

Voor wie

Apothekers, Huisartsen

In de sectoren

Huisartsenpraktijk, Apotheek

Kosten

€ 1.350,00 (exclusief 21% BTW)

Voeg toe aan winkelwagentje

FTO-beoordeling DFZ - FTO-beoordeling niveau 3 (jaarlijks)

€ 1.350,00

Inhoud

Voor deze FTO-beoordeling zijn de verslagen nodig van minimaal 6 FTO-bijeenkomsten, gehouden in de periode januari 2020 - december 2020. Per FTO-bijeenkomst lever je ook de agenda, jaarplanning, prescriptiecijfers en presentielijsten aan.

Gebruikt je FTO-groep HAWeb? En staan alle documenten van je FTO’s in HAWeb? Je kunt IVM een gastaccount geven voor deze groep, dan hoef je de documenten niet meer apart aan te leveren. Wij halen ze uit HAWeb en nemen contact met je op als iets ontbreekt.

Het IVM beoordeelt het FTO-niveau aan de hand van de indicatoren voor het FTO zoals vermeld in het handboek FTO. Hier staat ook in beschreven wat de criteria voor niveau 4 inhouden. Het handboek kunt je gratis downloaden op deze site.

Voldoet je FTO-groep sinds minimaal 2 jaar aantoonbaar aan de criteria voor niveau 4? Vraag dan een tweejaarlijkse FTO-beoordeling aan. Deze bestel je hier.

Voldoet je FTO-groep sinds minimaal 2 jaar aantoonbaar aan de criteria voor niveau 4 én organiseer je minimaal 3 keer per jaar een DTO? Vraag dan een tweejaarlijkse FTO-/DTO-beoordeling aan. Deze bestel je hier.

Contact

Laatst gewijzigd op 3 december 2020